Overval op Gall en Gall

Nieuws Kort nieuws Overval op Gall en Gall
thumbnail

Rotterdam - De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een overval bij een drankwinkel aan de Slinge. Bij de overval raakte niemand gewond.

Rond half twaalf kwamen er drie mannen binnen bij winkel. Ze bedreigden een medewerkster met een vuurwapen gelijkend voorwerp en dwongen haar geld af te geven. Vervolgens gingen ze er vandoor.

Er is direct een onderzoek in de omgeving ingesteld. Ook werden getuigen via burgernet opgeroepen om mee te kijken. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de daders.

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie over deze overval hebben.

Signalement van de daders: het gaat om drie lichtgetinte mannen van ongeveer 20 jaar oud. Op het moment van de overval droegen zij maskers. Eén van hen had een blauw met grijze trui, een ander droeg een grijze trui met capuchon en de derde droeg een blauwe trui. De jongeman met de grijs blauw gestreepte trui is de langste van de drie. Hij is ongeveer 1.80 lang. Zij waren te voet.

Heeft u informatie over deze overval? Of weet u wie de daders Zijn? Neemt u dan contact op met de recherche van district Zuid via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.