Aanhouding en gewonde na steekpartij

Nieuws Kort nieuws Aanhouding en gewonde na steekpartij
thumbnail

Rotterdam - Donderdagochtend is bij een onenigheid bij het Museumpark een man in zijn buik gestoken. Een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden.

Kwart over drie donderdagochtend kreeg de politie een melding dat bij een tankstation op de 's Gravendijkwal drie mannen aan het vechten waren. Toegesnelde agenten trokken de mannen uit elkaar en zagen dat één van de mannen een wond aan zijn buik had.

De onenigheid bleek al eerder te zijn begonnen in het Museumpark. Daar kregen drie mannen ruzie met de 34-jarige man. Daarbij is over en weer geweld gebruikt. De 34-jarige man wordt ervan verdacht tijdens deze onenigheid een 33-jarige Rotterdammer gestoken te hebben. De verdachte is vervolgens weggerend richting 's Gravendijkwal. De andere mannen zijn hem achterna gerend. Bij het tankstation op de 's Gravendijkwal zijn zij opnieuw slaags met elkaar geraakt. Agenten trokken de mannen uit elkaar. De 33-jarige Rotterdammer is overgebracht naar het ziekenhuis. De 34-jarige man is aangehouden. Het mes is in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek.