InformatieWie zijn wij?
Flashphoto NL is een nieuwswebsite uit de regio Rotterdam-Rijnmond sinds 18 juli 2011. Op 1 november 2011 is de website voor bezoekers online gegaan. Flashphoto NL biedt op de website het actuele nieuws aan, in tekst en beeld, maar stuurt de gemaakte foto's en video's ook razendsnel (vanaf locatie) door naar onze opdrachtgevers, om de lokale, regionale en landelijke media snel van beeldmateriaal te voorzien.

Flashphoto NL richt zich voornamelijk op het nieuws in de regio Rotterdam-Rijnmond, in het bijzonder in de steden Vlaardingen en Schiedam. In geval van groot nationaal nieuws, of grootschalige gebeurtenissen die in het hele land van belang zijn zullen wij u ook op de hoogte houden. Het team van Flashphoto NL bestaat momenteel uit 6 fotografen, 3 IT'ers en ondersteunende medewerkers.

Voor wie werken wij?
Flashphoto NL levert foto's aan diverse lokale, regionale en landelijke kranten, nieuwswebsites en persbureau's. Ook weten de TV-zenders ons te vinden voor foto en videomateriaal. Zo leveren we af en toe beelden aan het NOS Journaal en RTL Nieuws via het landelijke persbureau ProNews Producties. Via persbureau ProNews Producties worden ook lokale, regionale, nationale en internationale media voorzien van beeldmateriaal in geval van een grootschalige calamiteit. Ook hebben omroep WNL en de programma's Dit was het Nieuws (RTL4), Pownews (NPO3), EénVandaag (NPO1), RTL Boulevard (RTL4) en Op1 (NPO1) gebruik gemaakt van onze foto's en video's. Ook kunt u onze foto's tegenkomen in de vakbladen Brand & Brandweer en Eén-Eén-Twee. Hieronder een overzicht van afnemers (rechtstreeks en via persbureau ProNews Producties) waar u onze beelden met regelmaat tegen kunt komen:Ook op de hoogte blijven?
Wilt u razendsnel op de hoogte blijven van het actuele nieuws bij u in de buurt? Volg dan Flashphoto NL op X, Facebook, YouTube, Instagram, Threads en TikTok. Kijk ook regelmatig op de website waar de foto's en video's op verschijnen. Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws, maar kunnen dit niet altijd alleen. Help daarom mee door uw nieuwstip naar ons te sturen, via de App voor IOS op iPhones, het tipformulier op de mobiele website (vanaf een smartphone) of het mailformulier onderaan elke pagina.

Copyright en Algemene Voorwaarden
Het copyright van de foto's blijft te allen tijde bij Flashphoto NL. Het zonder toestemming publiceren of doorverkopen van foto's is niet toegestaan. Wilt u de foto's van Flashphoto NL op uw website gebruiken? Neem dan altijd eerst contact met ons op om misverstanden te voorkomen. Zie ook de Algemene Voorwaarden onderaan de website.