Nep pakketjes bezorgers overvallen Fred van Leer in zijn woning

Nieuws Kort nieuws Nep pakketjes bezorgers overvallen Fred van Leer in zijn woning
thumbnail

Rotterdam - Agenten zijn op zoek naar tenminste twee mannen die woensdagmorgen een bewoner in zijn woning overvielen. Het zou hier gaan om de stylist Fred van Leer.

Rond 7.45 uur stonden twee mannen voor de deur met een pakketje. Zij deden zich voor als medewerkers van PostNL. De bekende Nederlander werd bedreigd met een vuurwapen en zou klappen hebben gekregen. De politie verklaarde later in een uitgegeven persbericht dat de bewoner gewond zou zijn geraakt. Fred van Leer spreekt dit via zijn eigen social mediakanaal echter tegen.

De twee overvallers gingen er rennend vandoor richting de C.P. Tielestraat. Beide overvallers droegen een PostNL outfit. Een overvaller is licht getint en heeft kort zwart haar. De andere overvaller droeg vermoedelijk een zwarte pruik en had een petje op. Er is een vuurwapen gevonden wat door medewerkers van de Forensische Opsporing veilig is gesteld.

Fred van Leer heeft zelf later op de dag gereageerd via zijn eigen social mediakanaal. Hij geeft aan een hele hoge trap te hebben, hij bleef boven staan, de daders lagen uiteindelijk beneden nadat Fred zelf een klap had uitgedeeld. Hij is niet geslagen, wel geschrokken. Fred is niet gewond geraakt en heeft aangifte gedaan van het voorval.