Vuurwapen aangetroffen bij controle verdovende middelen

Nieuws Kort nieuws Vuurwapen aangetroffen bij controle verdovende middelen
thumbnail

Rotterdam - Agenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag, om ongeveer 01.00 uur drie mannen aangehouden na een melding van dealen aan de Gordelweg. Bij één van hen werd een vuurwapen aangetroffen.

Een getuige meldde dat inzittenden van een auto verdovende middelen aanboden aan voorbijgangers. De auto stond geparkeerd bij een tankstation aan de Gordelweg. Toen de agenten naar het tankstation reden, zagen zij daar een auto wegrijden in de richting van de Rodenrijsestraat. In de auto zaten drie mannen die aan het signalement voldeden dat was opgegeven door getuigen. De bestuurder kreeg een stopteken en toen de agenten naar de auto liepen kwam daar een zeer sterke henneplucht uit. In de auto werd ook wit poeder gezien.

De verdachten werden gefouilleerd en bij één van hen werd een vuurwapen en munitie gevonden. De drie, mannen van 23-, 24- en 26 jaar oud uit Spijkenisse en Assen, zijn aangehouden. Het vuurwapen is samen met zakjes verdovende middelen en verschillende voorwerpen uit de auto in beslag genomen.