Weekendafsluiting Vlaardingerdijk bij Vijfsluizen

Nieuws Kort nieuws Weekendafsluiting Vlaardingerdijk bij Vijfsluizen

Schiedam - Op de Vlaardingerdijk vinden vanaf vrijdagavond 28 juni 21.00 uur tot en met maandagochtend 1 juli 5.00 uur werkzaamheden plaats.

Hierdoor is de Vlaardingerdijk dan afgesloten. De slechte staat van het wegdek op de Vlaardingerdijk heeft ertoe geleid dat noodzakelijke asfalteringswerkzaamheden plaats moet vinden.

De afsluiting vindt plaats tussen de op-/afrit Vlaardingen Oost (A4) en de kruising Vlaardingerdijk - Westfrankelandsedijk. Het betreft een complete afsluiting. Het autoverkeer heeft geen doorgang en dient om te rijden via het onderliggende wegennet van zowel Vlaardingen als Schiedam.

Via Vlaardingen loopt de omleiding via de Schiedamsedijk, Vulcaanweg, Deltaweg en de Marathonweg naar de A20 en de A4. De Schiedamse omleidingsroute loopt via de Burg. Van Haarenlaan, Nieuwe Damlaan, Hargalaan, Burg. Heusdenlaan, Van Hogendorplaan en de Kesperweg. Verkeer vanuit de Beneluxtunnel zal om moeten rijden via afslag Schiedam Noord, de Hargalaan, de Nieuwe Damlaan en de Burg. Van Haarenlaan.

Haal- en brengverkeer van en naar het metrostation Vijfsluizen is tijdens de afsluiting niet mogelijk.

Om overlast zoveel mogelijk te voorkomen is gekozen om de weg in z'n geheel af te sluiten in het weekend, een relatief rustige periode.