Hoogzwangere vrouw ernstig gewond bij beroving

Nieuws Kort nieuws Hoogzwangere vrouw ernstig gewond bij beroving
thumbnail

Capelle aan den IJssel - Een hoogzwangere vrouw raakte maandagavond ernstig gewond bij een beroving op de Bizetstraat. De overvaller sloeg haar op haar hoofd waardoor ze op haar buik en gezicht viel.

Ze liep breuken op in haar gezicht. De ongeboren baby lijkt ongedeerd. De dader(s) wist(en) te ontkomen. De politie is op zoek naar hen.

De 33-jarige vrouw uit Capelle had zojuist gesport en was om 20.00 uur op Oostplein in de metro gestapt. Rond 20.15 uur stapte ze uit op station Capelsebrug. Ze liep onder het tunneltje van de AVR door naar de wijk ’s Gravenland, waar ze via de Haydenstraat richting de Bizetstraat liep. Ze stak niet het bruggetje over naar de Bizetstraat maar bleef aan de kant van de AVR.

Net voorbij dat bruggetje werd ze van achter aangevallen en op haar hoofd geslagen. Ze viel voorover op haar buik en gezicht. Ze hoorde iemand zeggen dat ze geld moest geven. Daarna is haar telefoon gepakt en is de persoon weer weggerend. Het slachtoffer is daarna met bebloed gezicht gedesoriënteerd de wijk ingelopen. Op de Bachstraat vingen mensen haar op en belden de hulpdiensten.

Het slachtoffer moest voor controle van de baby naar het ziekenhuis. Daar bleek dat ze ook breuken in haar gezicht heeft opgelopen waarvoor ze geopereerd moet worden.