Onderzoek naar steekincident

Nieuws Kort nieuws Onderzoek naar steekincident

Maassluis - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een steekincident dat in de nacht van zondag op maandag plaatsvond langs het spoor.

In verband met koperdiefstallen surveilleerde vannacht een 46-jarige beveiliger langs het spoor. Ter hoogte van station Maassluis West zag hij een man lopen die zich verdacht gedroeg. De beveiliger sprak hem aan, waarna de verdachte op hem af kwam lopen. Eenmaal dichtbij maakte hij met een onbekend voorwerp stekende bewegingen richting de beveiliger. Omdat het slachtoffer een steekwerend vest droeg raakte hij niet gewond. De verdachte wist te ontkomen en vluchtte in de richting van de flats nabij het station.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. De verdachte heeft waarschijnlijk bijtwonden opgelopen door de hond van de beveiliger. Dat moet mensen opvallen. Kent u iemand die recent bijtwonden heeft opgelopen aan zijn arm? Of heeft u andere informatie over dit incident? Belt u dan met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via M. 0800-7000.