Verdachte aangehouden voor moord

Nieuws Kort nieuws Verdachte aangehouden voor moord
thumbnail

Vlaardingen - De politie heeft woensdagochtend een 31- jarige man uit Vlaardingen in een woning gearresteerd. Hij wordt verdacht van medeplichtigheid bij de moord op Jeffrey Macintosch.

De 27-jarige Jeffrey Macintosch werd zaterdagavond 7 september 2013 levenloos in een woning aan de Nieuwe Kerkplaats in Vlaardingen aangetroffen. Hij was door vuurwapengeweld om het leven gekomen. Een team rechercheurs heeft het misdrijf na nieuw verkregen informatie weer volop in onderzoek. Dit leidde vanochtend tot de arrestatie van de 31-jarige man uit Vlaardingen.

Hij wordt verdacht van het leveren van een vuurwapen dat gebruikt zou kunnen zijn om Jeffrey om het leven te brengen. Het moordwapen is ondanks meerdere uitgebreide zoektochten op verschillende locaties nog niet aangetroffen. Al eerder werden in deze zaak een 31-jarige man en een 24-jarige vrouw, beiden zonder vaste verblijfplaats, aangehouden. Dat gebeurde al op 7 september. Zij zijn op vrije voeten, maar nog wel verdachte in deze zaak.

Het opsporingsonderzoek naar dit misdrijf is in volle gang. De politie vraagt iedereen die eerder nog niet informatie over dit misdrijf heeft gedeeld, om dit alsnog te doen. Heeft u meer informatie, neemt u dan aub contact op met het rechercheteam op telefoonnummer 0900-8844, team Kerkplaats. Alle informatie die duidelijkheid over dit misdrijf kan geven, is welkom. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.