88 jarige vrouw slachtoffer van babbeltruc

Nieuws Kort nieuws 88 jarige vrouw slachtoffer van babbeltruc
thumbnail

Vlaardingen - Een 88-jarige vrouw is woensdag 21 mei het slachtoffer geworden van een babbeltruc aan de Abel Tasmanlaan. De politie zoekt getuigen.

Een nog onbekende vrouw belde woensdagmiddag 21 mei aan bij een woning aan de Abel Tasmanlaan. De bewoonster deed open waarna de vrouw de woning binnen drong met een verhaal over een lekkage. Het slachtoffer was op dat moment alleen thuis. Haar man was even in de kelder bezig.

Eenmaal in de keuken hield de verdachte het slachtoffer aan de praat. Hierdoor kon een tweede mannelijke verdachte ongezien de woning binnen komen en de kamers doorzoeken. In de tussentijd was de bewoner vanuit de kelder naar boven gekomen. Toen hij het huis binnen kwam, bedachten de twee verdachten zich geen moment en vertrokken.

De 90-jarige bewoner zag na onderzoek dat er diverse kasten waren doorzocht. Het roversduo nam diverse persoonlijke bezittingen mee. Het echtpaar heeft aangifte gedaan en slachtofferhulp gekregen.

De politie onderzoekt deze babbeltruc en is op zoek naar getuigen. Heeft u woensdagmiddag 21 mei tussen 17.15 en 17.45 uur iets opvallends gezien op de Abel Tasmanlaan? Of misschien in de omgeving? Of heeft u andere informatie voor ons? Belt u dan alstublieft met 0900-8844.