Vulcaanweg voorlopig nog niet open

Nieuws Kort nieuws Vulcaanweg voorlopig nog niet open
thumbnail

Vlaardingen - Zondagmiddag 17 augustus is in een bedrijfspand aan de Koningin Wilheminahaven NZ een grote brand uitgebroken. Maandagochtend om 02:30 uur is het sein brand meester gegeven.

De Vulcaanweg en de Koningin Wilhelminahaven NZ zijn tot nader order afgesloten voor verkeer. De Vulcaanweg is met name vanwege het instortingsgevaar van de buitenmuur en de gladheid van de weg afgesloten. De eigenaar van het afgebrande pand is in overleg met de verzekeringsmaatschappij over de sloop van de verzwakte muren.

De sloop neemt enige tijd in beslag. Het werk kan mogelijk ook 's nachts doorgaan en kan geluidsoverlast veroorzaken voor omwonenden.

Na het slopen wordt er opgeruimd en wordt de Vulcaanweg schoongemaakt. Pas daarna kan de weg open.

Vrachtwagens die naar Vopak, RBT en DFDS moeten, kunnen wel naar deze bedrijven; zij kunnen afslaan en op de rotonde van de Vulcaanweg rechtdoor. Verkeersregelaars zijn actief om het verkeer bij de diverse afsluitingen te begeleiden. De KW-haven NZ is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer voor de bedrijven die zijn gevestigd t/m nummer 11. Wie Vlaardingen uit wil rijden, kan dat het beste doen via de Marathonweg of via de Van Beethovensingel.