Zwaargewonde man overleden

Nieuws Kort nieuws Zwaargewonde man overleden
thumbnail

Rotterdam - De 48-jarige man die maandag 12 januari zwaargewond raakte na een handgemeen op de Bovendijk in Rotterdam is overleden.

Die maandag werd al een 27-jarige Hagenaar aangehouden als verdachte. Maandag rond 16.30 uur gingen agenten en ambulancepersoneel voor een reanimatie naar de Bovendijk. Daar troffen zij het slachtoffer met een hoofdwond aan. De man werd gereanimeerd, waarna hij in zorgelijke toestand naar het ziekenhuis werd gebracht.

Uit onderzoek bleek als snel dat kort daarvoor op de Bovendijk een schermutseling had plaatsgevonden, waarbij het slachtoffer gewond raakte en een onbekende man was in een auto was weggereden. De identiteit van deze man werd snel achterhaald en hij werd in zijn woonplaats Den Haag gelokaliseerd en aangehouden. Het gaat om een 27-jarige man.

Het slachtoffer, zonder formeel woonadres, is dinsdag aan zijn verwondingen overleden. De Hagenaar zit vast en wordt verhoord over de achtergronden van de ruzie.

De politie zoekt nog altijd getuigen van de schermutseling. Wie gezien heeft wat er precies tussen de mannen is voorgevallen, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling Opsporing van het district Rijnmond Noord.