39 jarige verdachte meldt zich

Nieuws Kort nieuws 39 jarige verdachte meldt zich
thumbnail

Rotterdam - De politie heeft zaterdag 24 januari een 39- jarige vrouw aangehouden in het onderzoek naar het misdrijf waarbij Jan Buizer om het leven is gekomen.

De Rotterdamse heeft zichzelf gemeld op het politiebureau. Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij het misdrijf.

Op vrijdagavond 12 december 2014 werd in een woning aan de Bredenoord in IJsselmonde het levenloze lichaam gevonden van de Rotterdammer Jan Buizer. Sindsdien is een team van 20 rechercheurs onafgebroken bezig met het onderzoek.

De vrouw wordt verdacht van onder andere heling van de pinpas en betrokkenheid bij de dood van Jan Buizer. Ze wordt morgen, dinsdag 27 januari, voorgeleid aan de rechter- commissaris.

De twee verdachten die zichzelf vorige week meldden op het politiebureau, een 17-jarige vrouw en een 22-jarige man uit Rotterdam, zitten nog vast. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Hebt u informatie over dit misdrijf of de mogelijke dader(s), neem dan contact op met onder-zoeksteam Bredenoord via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of mail uw informatie door naar [email protected]. U kunt uw informatie ook anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000 of met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) op 06-49015487.