Politie zoekt getuigen schietpartij

Nieuws Kort nieuws Politie zoekt getuigen schietpartij
thumbnail

Rotterdam - De politie zoekt getuigen van schietincident dat zich op 27 januari in of bij een woning aan de Watertorenweg in Rotterdam voordeed.

Rond 21.05 uur hoorden omwonenden meerdere knallen uit de omgeving van de betreffende woning en zij belden direct de politie. Toegesnelde agenten troffen niemand aan, maar vonden wel sporen die erop wijzen dat daar meerdere malen geschoten is. De woning werd afgegrendeld en forensisch rechercheurs kamden het huis en de omgeving uit op zoek naar eventuele sporen. Later op de avond meldde zich een 22-jarige man uit Rotterdam in een Rotterdams ziekenhuis met meerdere verwondingen. De man was aanspreekbaar en wordt elders behandeld. Mogelijk was hij bij schietincident betrokken. Zo gauw zijn lichamelijke toestand dat toelaat, zal de politie met hem in gesprek gaan.

De politie onderzoekt de toedracht van het incident en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken. Wie voor of rond 21.05 uur een of meerdere mensen in de buurt van de woning heeft gezien of andere informatie heeft die helpt in het onderzoek, wordt gevraagd met de politie te bellen. Men kan bellen naar 0900-8844m, vragen naar de politie in Rotterdam en vragen naar de afdeling ?Pagang?. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.