Getuigen van gewelddadige overval gezocht

Nieuws Kort nieuws Getuigen van gewelddadige overval gezocht
thumbnail

Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een groothandel op zaterdag 12 september jl. op de Industrieweg in Rotterdam. Bij de overval is een medewerker op zijn hoofd geslagen.

Kort na 6 uur 's morgens stond de eigenaar met een medewerker bij de rolluiken van het pand. Op dat moment stopte er een paarse Volkswagen polo en stapten twee mannen met bivakmuts uit. Zij bedreigden de eigenaar en medewerker met een vuurwapen en eisten geld. De medewerker werd op zijn hoofd geslagen. De overvallers maken een geldbedrag buit alsook mobiele telefoons en andere persoonlijke bezittingen. Een derde verdachte bleef wachten in de auto en samen gaan ze er vandoor richting de A20. De politie is direct een onderzoek gestart. Sporen en camerabeelden zijn veiliggesteld. De vluchtauto is teruggevonden en in beslag genomen voor verder onderzoek.

De politie is op zoek naar getuigen. Dader 1 is een lichte getinte man tussen de 1.65-1.80 m en heeft een smal postuur. Dader 2 is een man tussen man 175-190 cm en heeft een vol tot breed postuur. Beide mannen droegen donkere kleding. Wie heeft iets gezien op zaterdagmorgen 12 september rond 6 uur in de omgeving van de Industrieweg in Rotterdam? Of heeft u andere informatie wat de politie kan helpen in het onderzoek en heeft u nog niet gesproken met agenten? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.