Geweldadige beroving in opsporing verzocht

Nieuws Kort nieuws Geweldadige beroving in opsporing verzocht
thumbnail

Vlaardingen - Dinsdag 24 november wordt in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een gewelddadige beroving welke plaats vond op zaterdag 15 augustus op de Trekkade in Vlaardingen. Een 45-jarige man raakte hierbij gewond.

De man werd omstreeks 23:30 uur aangesproken door twee mannen bij de brug "de Twist", ook wel bekend als "de Wokkel". Uit het niets werd hij ineens geslagen waardoor hij viel. Op de grond werd er nog meerdere keren op hem in geslagen en raakte hij buiten bewustzijn. De daders gingen er vandoor met een Keltische hanger en lieten het slachtoffer hulpeloos achter. Voorbijgangers vonden het slachtoffer en belden direct de politie. In het ziekenhuis bleek onder andere dat de neus van het slachtoffer was gebroken, dat hij een hersenschudding had en een beschadiging aan zijn oog had opgelopen.

Agenten hebben direct een (sporen)onderzoek ingesteld en vonden een blauwe schoen van het merk Lonsdale in de maat 45/46. Niet uitgesloten wordt dat dit een schoen is van één van de daders. In Opsporing Verzocht wordt onder andere deze schoen getoond.