28.000 euro in beslag genomen

Nieuws Kort nieuws 28.000 euro in beslag genomen
thumbnail

Rotterdam - Twee mannen konden hun gezicht niet in de plooi houden toen agenten langs reden. Ze bleken drugs en onverklaarbaar veel geld op zak te hebben. Dat werd dus in beslag genomen.



Agenten reden over de Essenweg in de richting van de Honingerdijk. Twee mannen vielen op door hun schichtige gedrag toen ze de politieauto zagen.

De agenten vertrouwden het niet en stapten uit. De twee mannen liepen vervolgens richting de Essenlaan. Agenten vroegen hen te blijven staan. Eentje gooide vervolgens een zakje in de bosschages. Hij probeerde ook een zwarte zak af te schermen die hij in één van zijn handen droeg. In zijn andere hand had hij een opgerold geldbiljet met zoveel cocaine er in dat de handschoenen van de agent ook direct onder zaten.

De zwarte zak bevatte ook een verrassing: 28.000 euro aan biljetten van bovenal 50 (461x) en 20 e(247x) euro. Drugs en geld zijn in beslag genomen.

De mannen van 28 (niet ingeschreven in een gemeentelijke basisadministratie) en 40-jarige Rotterdammer zijn aangehouden.