Drie aanhoudingen bij drugsoverlastcontrole Vlaardingen

Nieuws Kort nieuws Drie aanhoudingen bij drugsoverlastcontrole Vlaardingen
thumbnail

Vlaardingen - Na meerdere overlastklachten controleerde de politie woensdag 27 juli meerdere mensen op het bezit van harddrugs in Vlaardingen.

Drie mannen werden aangehouden. Zij waren in het bezit van meer dan een gebruikershoeveelheid aan harddrugs. Ze zitten nog vast. Zo werd er postgevat op de Mr Verschuurtstraat. Daar zagen agenten twee mannen lopen die zij kennen uit de drugswereld. Bij de controle vonden ze bij één van de heren 8 ponypacks met harddrugs. Dit is in beslag genomen en de 21-jarige Vlaardinger mocht mee naar het politiebureau. Dat gold ook voor een 23-jarige Schiedammer. Hij was de pineut op de Nieuwelaan. Daar was het agenten opgevallen dat er een man voor enkele seconden bij hem in de auto stapte, en daarna weer vertrok.

Een bijzondere situatie die het controleren waard was. Dat bleek ook zo te zijn, want bij zijn fouillering vonden agenten harddrugs in zijn boxershort. Tot slot was het raak op de Hoflaan. Daar had een 18-jarige Schiedammer diverse verdovende middelen bij zich, zo?n 25 gram. Dit kon hij direct inleveren. Het drietal zit vast. De verdovende middelen zijn allemaal beslag genomen.