Inbreker verliest pink bij inbraak

Nieuws Kort nieuws Inbreker verliest pink bij inbraak
thumbnail

Rotterdam - Agenten hadden donderdagochtend wat puzzelstukjes te leggen: een hevig bloedende man bleek een pink te missen en wilde er zelf niets over verklaren.

De 36-jarige Rotterdammer kwam donderdagochtend hevig bloedend thuis in Rotterdam-Noord. Hij was agressief naar zijn familieleden en de politie werd gebeld. Agenten troffen de man inderdaad hevig bloedend aan en zagen ook al snel de reden: de man miste zijn pink.

Hoe dat zo kwam wilde hij niet verklaren. Agenten kennen hem als een zéér notoire woninginbreker. De twee meldingen van (poging) woninginbraak van de donderdagochtend in Rotterdam Noord werden daarom door de agenten bezocht.

Eén daarvan betrof een kantoor aan het Pijnackerplein. Agenten zagen daar op de openbare weg vervolgens bloedsporen. In het pand bleek er ook bloed te liggen. De Forensische Opsporing begon een uitgebreid onderzoek. Eén van de forensisch rechercheurs vond uiteindelijk, tussen een kantelraam en muur ingeklemd, de pink.

De man is na behandeling in het ziekenhuis aangehouden en zit vast. De pink kon door chirurgen niet meer worden aangezet.