Politie zoekt doorrijders na aanrijding verkeersregelaar

Nieuws Kort nieuws Politie zoekt doorrijders na aanrijding verkeersregelaar
thumbnail

Brielle - Donderdagavond 1 december rond 22.45 uur reed een auto op de N218 een verkeersregelaar aan. Hij is aanspreekbaar met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachten, vermoedelijk een vrouw en een man in een zilverkleurige Toyota Aygo, reden na de aanrijding door.

Getuigen verklaren dat de verdachten, vermoedelijk een vrouw achter het stuur en een mannelijke passagier, uit de richting van de Bollaarsdijk de N218 opkwamen en al enigszins zwalkend reden. Na de aanrijding zijn ze een stukje verderop gestopt, maar besloten toch door te rijden in de richting van het Bastionhotel. De getuigen waarschuwden direct de hulpdiensten, maar de politie trof de auto niet meer aan. Het slachtoffer liep bij de aanrijding verwondingen op, maar is aanspreekbaar naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie is op zoek naar de inzittenden van de auto die de aanrijding veroorzaakte. Dit is dus waarschijnlijk een zilverkleurige Toyota Aygo met 47 in het kenteken. Het is aannemelijk dat het voertuig na de aanrijding schade heeft. De politie hoopt dat de bestuurder zich meldt, maar hoort ook graag van mensen die informatie hebben over het voertuig of de huidige locatie daarvan.