80 jarige vrouw bestolen van haar gouden kettingen

Nieuws Kort nieuws 80 jarige vrouw bestolen van haar gouden kettingen
thumbnail

Vlaardingen - Donderdagmiddag rukte een licht getinte man de gouden kettingen van de nek van een 80-jarige vrouw op het Fortunapad in Vlaardingen.

Rond 13.45 uur liet het slachtoffer op het Fortunapad in Vlaardingen haar hond uit. Ter hoogte van het houten bankje bij het fietspad kwam er een man langs op een oude damesfiets. De fietser keerde een eindje verder om en fietste terug. Hij stopte naast de vrouw, die met haar rollator liep, en rukte opeens met geweld de gouden kettingen van haar nek.

Het 80-jarige slachtoffer liep hierbij schrammen en krassen op in haar hals. De dader fietste weg over het Fortunapad in de richting van het centrum. Het slachtoffer werd opgevangen door een voorbijgangster en is erg geschrokken. De politie is op zoek naar de dader en vraagt getuigen zich te melden.

Het gaat vermoedelijk om een licht getinte man van ongeveer 20 jaar met een flink postuur. Hij droeg donderdag een wit petje en een korte broek en reed op een oude damesfiets. Vermoedelijk heeft deze man vaker toegeslagen bij oudere dames in Vlaardingen.