Onderzoek naar gewapende overval

Nieuws Kort nieuws Onderzoek naar gewapende overval
thumbnail

Rotterdam - Vrijdagavond vond een gewapende overval plaats op een winkel in tweedehands goederen op de Resedastraat. Twee mannen kwamen even voor half acht de winkel binnen en bedreigden twee medewerkers met een vuurwapen.

Met een onbekend geldbedrag sloegen ze op de vlucht en reden weg op een fiets. Het personeel was geschrokken, maar raakte niet gewond.

Meerdere eenheden van de politie stelden een onderzoek in de omgeving in. Daarbij werden twee mannen op een fiets gezien op de Strevelsweg. Omdat zij voldeden aan het signalement, werden zij aangehouden. Maar op het politiebureau bleek al snel dat zij niets met de overval te maken hadden. Zij zijn inmiddels weer op vrije voeten.

Verder onderzoek in de omgeving leverde niets meer op. De politie verricht sporenonderzoek en spreekt met getuigen. Heeft u iets gezien van de overvallers, van hun vluchtroute of weet u meer over de achtergronden van de daders? Geef uw informatie door via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via 0800-7000.