Overlast honden leidt naar verdovende middelen

Nieuws Kort nieuws Overlast honden leidt naar verdovende middelen
thumbnail

Rotterdam - Maandagavond is aan de Zuidhoek in Rotterdam een 41-jarige Rotterdammer aangehouden voor het vervaardigen van soft-/harddrugs.

De politie was hem op het spoor gekomen doordat zijn honden voor overlast zorgden bij de buren. De vier honden van de verdachte hadden rond 20.00 uur de schutting van de buren beschadigd. Agenten die een onderzoek instelden naar de herkomst van de honden, kwamen bij de overbuurman terecht. Op aanbellen deed een dame open en die liet de agenten binnen. Eenmaal binnen troffen zij de honden van de verdachte in de tuin aan, maar ook enkele hennep-stekken.

Korte tijd later onderzochten agenten de woning en troffen daar in een slaapkamer een hennepkwekerij aan met 73 planten. Daarnaast werden nog 1200 stekken gevonden, 521 gram hennep, zo?n 2 kilo versnijdingsmiddelen/harddrugs, drugspersen en weegschalen. Tijdens het onderzoek in de woning werd de verdachte in de straat gezien en aangehouden. Hij bleek ook een kleine hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben en enkele XTC pillen.