Wapens en wodka gevonden bij grote verkeerscontrole

Nieuws Kort nieuws Wapens en wodka gevonden bij grote verkeerscontrole
thumbnail

Rotterdam - Bij een grootschalige verkeerscontrole in het centrum van Rotterdam hebben agenten 12 steek- en slagwapens gevonden bij weggebruikers.

De douane nam een bestelauto in beslag met ruim 70 flessen illegale wodka en 4 dozen illegale sigaretten. Agenten schreven bekeuringen uit voor het rijden zonder rijbewijs. Een jongeman kon zijn Audi A3 achterlaten omdat hij niet kon verklaren hoe hij aan deze auto kwam met alleen een bijstandsuitkering.

Ook nam de politie 80.000 euro en kleine hoeveelheden verdovende middelen in beslag. Verder stelt de politie nog drie nadere onderzoeken in naar de herkomst van drie dure auto?s.

Het Basisteam Centrum en Team Verkeer van de politie in Rotterdam hielden de controle op donderdag 21 september samen met de belastingdienst en de douane. De controle was gericht op ongebruikelijk bezit en de aanpak van overlastgevende snor/bromscooterbestuurders. Vanzelfsprekend werden ook de bestuurders van andere voertuigen bekeurd als zij daartoe aanleiding gaven. De controle vond plaats op de Binnenrotte.