Nog veel vragen rond misdrijf Krabbeplas

Nieuws Kort nieuws Nog veel vragen rond misdrijf Krabbeplas
thumbnail

Vlaardingen - In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 september vonden agenten in een sloot bij de Krabbeplas in Vlaardingen het stoffelijk overschot van een 21-jarige vrouw uit Rotterdam.

De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen. Sectie heeft uitgewezen dat ze is gestoken. Vrijdag 29 september kamden agenten van de Mobiele Eenheid het gebied nog een keer uit. Ook hielden agenten een buurt- en passantenonderzoek. Rechercheurs hebben nog veel vragen en roepen getuigen op zich te melden.

De vrouw is rond 00.30 uur voor het laatst gezien op haar werk bij een fastfoodketen aan de Galvanistraat in Rotterdam. Daar sprak zij nog met een bekende van haar. Haar broer belde die nacht de politie. Hij maakte zich ernstige zorgen om zijn zus. De politie is meteen een onderzoek gestart. Om 6.30 uur vonden agenten de vrouw in een sloot bij de Krabbeplas in Vlaardingen. De forensische opsporing deed uitgebreid sporenonderzoek. Agenten van de Mobiele Eenheid kamden het gebied vrijdag 29 september nog een keer uit. Ook hielden agenten een buurt- en passantenonderzoek. Op 22 september is een 31-jarige man uit Schiedam aangehouden. Hij zit nog vast. Onderzocht wordt zijn betrokkenheid bij de dood van deze vrouw.

Rechercheurs houden alle scenario?s open en hebben nog veel vragen. Zo stonden er rond 3.30 uur twee auto?s op de parkeerplaats in de Zuidbuurt bij het fietspad nabij de Krabbeplas. De eigenaren van deze auto worden dan ook opgeroepen zich te melden. Zij beschikken mogelijk over belangrijke informatie. Tot slot is het team op zoek naar mensen die mogelijk in het bezit zijn van camerabeelden.

- Wie heeft op vrijdag 22 september tussen 00.00 uur en 6.30 uur het slachtoffer nog gezien of gesproken?
- Wie heeft iets verdachts gezien of gehoord rondom de Krabbeplas in Vlaardingen?
- Bent u de eigenaar van 1 van de twee auto?s die geparkeerd heeft bij de Krabbeplas? Meld u dan alsjeblieft.
- Heeft u een woning of bedrijf in de buurt van de Krabbeplas dat beveiligd is met een camerasysteem? Dan komen we graag met u in contact.