Agente gewond door getrapte vuilnisbak

Nieuws Kort nieuws Agente gewond door getrapte vuilnisbak
thumbnail

Rotterdam - Een man schopte zondagochtend een ijzeren vuilnisbak in het gezicht van een agente tijdens het beëindigen van een feest aan de Schiehaven.

Rond 02.45 uur kwamen er meldingen van kermisexploitanten van de kermis nabij de Schiehaven dat er voortdurend dronken mensen van een nabijgelegen feest tussen de attracties en de verblijven van de kermisexploitanten liepen en ze boel ook nog eens sloopten.

Agenten troffen in en rondom de feestzaal een dikke 300 personen aan. Het merendeel (b)leek onder invloed. De organisator kon geen vergunningen laten zien. Om te zorgen dat het één en ander niet verder zou escaleren werd besloten het feest te beëindigen. Nadat een merendeel van de mensen het pand hadden verlaten, bleef een groep van ongeveer 60 personen achter. Deze groep wilde niet vertrekken waarop agenten van het Basisteam Delfshaven, Team Parate Eenheid met hondengeleiders de groep alsnog uit het pand verwijderden.

Een man trapte tegen een ijzeren vuilnisbak in de richting van een agente. Deze kwam tegen haar gezicht aan. Zij raakte gewond aan haar kaak en moest zich laten behandelen door een arts. De man, donkergetinte met korte dreads en gekleed in een witte hoody met voorop zwarte letters en een spijkerbroek, is nog niet aangehouden en politie roept getuigen op zich te melden. Ook zijn agenten op zoek naar mensen die in het bezit zijn van camerabeelden. Heeft u informatie wat kan leiden naar de verdacht van de mishandeling, vul dan onderstaand formulier in te vullen of bel met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Agenten stellen bovendien een nader onderzoek in naar de eigenaar en organisator van het pand aan de Schiehaven