92-jarige dame beroofd

Nieuws Kort nieuws 92-jarige dame beroofd
thumbnail

Rotterdam - Een 92-jarige dame wees maandagmiddag op de Slinge in Rotterdam twee mannen de weg. In plaats van dankjewel tegen haar te zeggen, gingen de twee er met haar tas vandoor. De politie onderzoekt de beroving en zoekt getuigen.Rollator
De bejaarde mevrouw had die middag boodschappen gedaan bij winkelcentrum Zuidplein. Ze ging naar huis met de bus en stapte met haar rollator rond 15.30 uur uit bij halte Langenhorst. Ze zag een witte auto aankomen, waar twee mannen uitstapten. Een van hen vroeg haar de weg naar het rouwcentrum en terwijl ze hem dat uitlegde, rukte de ander haar tas van haar schouder. Het slachtoffer viel tegen haar rollator aan en bezeerde haar schouder. De twee mannen stapten in hun auto er gingen er vandoor met haar tas, met daarin onder meer haar portemonnee.

Onderzoek
De politie onderzoekt de lafhartige beroving en komt graag in contact met getuigen. De verdachten zijn tussen de 18 en 25 jaar oud. De een is ongeveer 1.80 meter lang. Zijn kompaan is nog iets langer en heeft tatoeages in zijn gezicht en draagt oorbellen.