69-jarige vrijwilliger voetbalclub overvallen

Nieuws Kort nieuws 69-jarige vrijwilliger voetbalclub overvallen
thumbnail

Spijkenisse - Bij een overval op een vrijwilliger van een voetbalvereniging aan de Maaswijkweg is donderdagavond 7 december een aanzienlijk bedrag aan kasgeld buitgemaakt. Een man belaagde het slachtoffer en ging er met de opbrengst vandoor. Wie heeft meer informatie over de overval?

Het slachtoffer, een 69-jarige man uit Spijkenisse, liep rond 21.40 uur met de kasopbrengst het clubgebouw uit over de parkeerplaats richting de kleedkamers. Vanaf het trappetje van de tribune sprong ineens een nog onbekende man op zijn rug. Na een worsteling griste de verdachte het tasje met geld uit de handen van de vrijwilliger. De verdachte vluchtte rennend het sportterrein af over het fietspad de wijk in. Korte tijd daarna reed een kleine zwarte auto met gedoofde lichten weg.

De politie zoekt getuigen die de jongen zagen wegrennen vanaf de Maaswijkweg. Het gaat een donker getinte man rond de 25 jaar. Hij heeft een slank, atletisch postuur (1.82/1.83 m) en droeg een zwarte stoffen jas met capuchon, zwarte broek en witte sportschoenen. Ook komen agenten graag in contact met mensen die meer weten over de zwarte auto die met gedoofde lichten is weggereden. Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven, via M. 0800-7000