Man gearresteerd voor drugsbezit

Nieuws Kort nieuws Man gearresteerd voor drugsbezit
thumbnail

Vlaardingen - De politie deed zich vorige week voor als pakketbezorger en leverde zo een onderschept pakket met heroïne af op zijn bestemming in Vlaardingen.

Een 44-jarige Vlaardinger nam het in ontvangst en werd korte tijd later gearresteerd. De man is voor 14 dagen in bewaring gesteld.

De Duitse Douane onderschepte donderdag 19 april een pakket met een kilo heroïne in Leipzig. Het pakket had als bestemming Vlaardingen. De politie kreeg een seintje van de Duitse collega?s en haalden het pakket op. Om meer te weten te komen over het transport en de drugslijnen erachter, besloot men het pakket gecontroleerd te laten afleveren. En zo stonden agenten donderdag als pakketbezorger bij een bewoner in Vlaardingen voor de deur.

De bewoner nam het pakket in ontvangst en nadat het pakket was afgeleverd, ging de politie de woning binnen. Zij hielden de 44-jarige Vlaardinger aan voor het bezit van de verdovende middelen. Inmiddels is hij voor 14 dagen in bewaring gesteld. De komende tijd hoopt de politie te kunnen achterhalen wie er achter de levering zat.