Man neemt hap uit isoleercel

Nieuws Kort nieuws Man neemt hap uit isoleercel
thumbnail

Capelle a/d IJssel - Zaterdagavond hielden agenten een 30-jarige man aan voor mishandeling van zijn ex-vrouw. Niet alleen de vrouw kreeg er van langs, ook de politiemensen moesten het ontgelden.

Een agent hield er een blauw oog en krassen in zijn nek aan over en de vrouw flinke kneuzingen en blauwe plekken.

Zaterdagavond rond 20.00 uur schoten agenten de vrouw in de wijk Middelwatering in Capelle te hulp, nadat zij de politie belde. De politie trof het mishandelde slachtoffer samen met haar kindje aan in huis. De agenten kregen de driftige dader niet meteen onder controle, al helemaal niet toen hij hoorde dat hij was aangehouden. Volledig door het lint sloeg hij de politiemensen in hun gezicht. Uiteindelijk bood de taser uitkomst en kon de man geboeid worden afgevoerd.

Eenmaal op het bureau was hij nog niet gekalmeerd. In de isoleercel nam hij zelfs een hap uit de (zachte) muur. Het slachtoffer (34) is in het ziekenhuis nagekeken en heeft flink wat blauwe plekken en kneuzingen. In het huis van de verdachte vonden agenten nog een bivakmuts, een grote hakbijl en munitie. Het slachtoffer en de agenten hebben aangifte gedaan. De 30-jarige man uit Capelle zit vast en wordt morgen voorgeleid.