Overvallers supermarkt gezocht

Nieuws Kort nieuws Overvallers supermarkt gezocht
thumbnail

Maassluis - Tegen sluitingstijd kwamen vrijdagavond 11 mei twee mannen een supermarkt aan de Westeinde binnen. Met een kassalade verlieten ze de winkel. Niemand raakte gewond, maar het personeel was erg geschrokken.

De twee mannen droegen tijdens de overval een bivakmuts. Met behulp van inbrekersgereedschap bedreigden ze het personeel. Ze namen uiteindelijk een kassalade mee en sloegen lopend op de vlucht in de richting van het park aan de achterzijde van het winkelcentrum Steendijkpolder.

Agenten startten een uitgebreide zoekactie waarbij o.a. de verschillende uitvalswegen in Maassluis werden uitgekeken. Ook de helikopter zocht mee. Helaas wisten de daders te ontkomen.

De politie is bezig met een onderzoek en spreekt graag met getuigen. Volgens de eerste informatie zijn de daders ongeveer 17/18 jaar. Een van de daders was rond de 1.65m lang, had een mollig postuur en droeg tijdens de overval een groen trainingspak. De andere overvaller was iets langer dan dader 1, had een normaal postuur en droeg donkere kleding