Beneluxtunnel 26-27 juni 's nachts dicht

Nieuws Kort nieuws Beneluxtunnel 26-27 juni 's nachts dicht
thumbnail

Schiedam - De Beneluxtunnel (A4) is in de nacht van 26 op 27 juni van 22.00 uur tot 05.00 uur in beide richtingen afgesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden. Ook de toe- en afritten van Vlaardingen en Schiedam van de A4 zijn tijdens de nachtelijke afsluitingen afgesloten.

Vlaardingen en Schiedam zijn wel bereikbaar via de A20. De Beneluxtunnel is overdag bereikbaar voor het verkeer en tijdens de woensdagochtendspits. Ook blijven de brom- en fietstunnels beschikbaar.

Werkzaamheden
De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste van Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Bij dit onderhoud vervangt Rijkswaterstaat een aantal belangrijke onderdelen van de bediening van de tunnel. Zo kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door de Beneluxtunnel rijden.

Omleidingen
Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 30 minuten. Gele borden en de informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan over de ring van Rotterdam via de Van Brienenoordbrug (A16).