Ketheltunnel dit weekend in beide richtingen dicht

Nieuws Kort nieuws Ketheltunnel dit weekend in beide richtingen dicht
thumbnail

Vlaardingen / Schiedam - Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 30 november vanaf 23.00 uur tot zondag 2 december 2018 tot 18.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de Ketheltunnel op de snelweg A4 in Schiedam. Gedurende de werkzaamheden is de A4 in beide richtingen tussen het Kethelplein en Delft afgesloten.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten. Er wordt gewerkt aan de technische installaties van de tunnel in de snelweg A4. Met name aan de omroepinstallatie. Deze werkzaamheden vinden overdag in het weekend plaats vanwege de geluidshinder.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de noordzijde (Delft) omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de snelweg A13. Vanuit de zuidzijde (Schiedam) wordt het verkeer omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de A20 naar de A13. Beide omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.