Vrouw beroofd van scooter

Nieuws Kort nieuws Vrouw beroofd van scooter
thumbnail

Vlaardingen - Een 20-jarige Vlaardingse werd maandagavond rond 22.30 uur door twee jongens beroofd van haar scooter in de buurt van de McDonalds aan de Westlandseweg.

Zij bedreigden haar met een vuurwapen. De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.

Het slachtoffer stak ter hoogte van de McDonalds aan de Westlandseweg over toen een jongen voor haar scooter stapte en haar vroeg hoe laat het was. Achter haar kwam een andere jongen met bivakmuts staan. Deze drukte de loop van een vuurwapen in haar rug. De jongens dwongen de Vlaardingse af te stappen, namen de scooter mee en vluchtten via de Floreslaan in de richting van de Billitionlaan.

De jongen die de weg versperde is een blanke jongen van ongeveer 18 jaar. Hij heeft donkerblond haar, bruine ogen en een tenger postuur. Opvallend is dat de jongen veel puistjes in zijn gezicht heeft. Hij droeg een zwart trainingspak van Nike en had een capuchon over zijn hoofd.

De jongen die achter het slachtoffer stond is licht getint en heeft een slank postuur. Hij droeg een zwart trainingspak en een zwarte bivakmuts over zijn gezicht.