Werkzaamheden Zwanensingel bijna klaar

Lokaal Vlaardingen Werkzaamheden Zwanensingel bijna klaar
thumbnail

Vlaardingen - De werkzaamheden aan de Zwanensingel zijn in de afrondende fase beland. Volgens de gemeente Vlaardingen duurt de afsluiting tot 31 mei.

Maar of dat gehaald gaat worden is de vraag. Het afsluiten van de Zwanensingel zorgde voor een extra verkeersdruk zeker toen ook de kruising met de Zwanensingel afgesloten werd. Hierdoor kon er geen verkeer meer richting Schiedam. Veel bestuurders zullen de vlag uithangen als de weg weer geopend is.

Op de Zwanensingel is de betrating (baksteen en beton) van zowel de rijbaan als de fietspaden vervangen door asfalt. Een gedeelte van de rijbaan krijgt geluidsreducerend asfalt. Daarnaast krijgt de Zwanensingel vrijliggende fietspaden waardoor de straat veiliger wordt voor fietsers. De inrichting van de kruising Zwanensingel - Zwaluwenlaan wordt ook aangepast om de veiligheid op deze kruising te vergroten.

De gemeente schiedam meld vandaag (29-05-2013): De Zwanensingel in Vlaardingen ( verlengde Laan van Bol es ) gaat op 31 mei tussen 17 en 19 open. Geeft lucht aan de verkeersdrukte op de Hargalaan.