Maasboulevardfeest druk bezocht

Lokaal Schiedam Maasboulevardfeest druk bezocht
thumbnail

Schiedam - Het jaarlijkse Maasboulevardfeest in Schiedam-Zuid is ook dit jaar weer druk bezocht. Het drukste moment was zondagmiddag tijdens het optreden van Frans Bauer.

Gedurende 5 dagen was er van alles te doen op de Maasboulevard. Vanaf woensdag was de kermis al open, en vrijdagavond begonnen ook de optredens. Het was een gevarieerd programma, met onder andere The Kik (bekend van De Wereld Draait Door), de Schiedamse band The Fab Five (een Beatles tribute band), Barry Hay (zanger van de Golden Earring), Frans Bauer en vele anderen. Niet alleen bij de optredens was het druk, maar ook de kermis draaide op volle toeren.

Dit jaar was het terrein ook afgesloten en stonden er beveiligers bij elke ingang om iedereen te fouilleren die naar binnen wilde. Vanwege de grote drukte parkeerden een hoop mensen hun auto zo dicht bij mogelijk, wat soms gevaarlijke situaties opleverde. In de smalle straatjes van de Gorzen konden op sommige plaatsen geen voertuigen meer passeren door de parkeerkunsten van enkele automobilisten. Zij werden beloond met een (dure) parkeerbon. Op enkele kleine incidentjes na is het feest probleemloos verlopen.