Jaarwisseling 2012-2013

Nieuws Vlaardingen Jaarwisseling 2012-2013
thumbnail

Vlaardingen - Via dit item laten we foto's zien rondom de jaarwisseling 2012-2013 in voornamelijk Vlaardingen en Schiedam.Foto 1 en 2: Op de Perenlaan in Schiedam is vanmiddag een prullenbak compleet opgeblazen met een zwaar stuk vuurwerk. De stukken prullenbak lagen overal over het pleintje verspreid

Foto 3: Uit voorzorg zijn de meesten brievenbussen helemaal afgesloten, zodat er geen vuurwerk ingegooid kan worden.

Fotorij 2: Op de Parkweg in Schiedam heeft vanmiddag een winkelwagentje vol met folder en kranten in brand gestaan. De brandweer bluste het vuur.

Fotorij 3: Een van de vele containerbrandjes vandaag in Vlaardingen; op de Winkelhoeve mocht de brandweer de boel volgooien met water.

Fotorij 4: Een flinke brand op volkstuinencomplex Vijfsluizen in Schiedam verwoeste vanmiddag meerdere tuinhuisjes. Bij de brand kwamen grote zwarte rookwolken vrij.

Fotorij 5: Bij een voormalige school aan de Iepelaan in Schiedam is een vuurwerkbom tegen de gevel geplaatst. Het gevolg was dat er een klein brandje ontstond op het dak en de ruiten beschadigd raakten.

Fotorij 6: Bij een brand aan de Diepenbrockstraat in Schiedam kwam een portiek volledig onder de rook te staan. Een aantal spullen in de kelder had vlam gevat. De brand was heel kort uitslaand aan de achterzijde. Niemand raakte gewond.

Fotorij 7: De houten afdichting van een leegstaand pand aan de P.J. Troelstralaan in Schiedam is vanavond met vuurwerk opgeblazen. Hierdoor onstond een klein brandje. De brandweer kwam ter plaatse om de boel te blussen.

Fotorij 8: Op de Karnebeekstraat in Schiedam hebben een aantal pallets tussen auto's in brand gestaan. Door snel optreden van de brandweer hebben de auto's geen schade opgelopen. Vijf minuten na aankomst waren de hulpdiensten weer vertrokken.

Fotorij 9: In een doorgang onder een flat aan de Parkweg in Schiedam heeft vlak voor middernacht wat afval in brand gestaan. Met een straal hogedruk was de boel snel geblust.

Fotorij 10: Een van de eerste meldingen voor de brandweer in 2013 was een autobrand aan de Adrichemweg in Rotterdam. Het voertuig stond vol met rook. Na enige tijd blussen kon de brandweer weer vertrekken.

Fotorij 11: In een woning aan de Watergeusstraat is rond half een brand uitgebroken. Diverse omliggende woningen werden uit voorzorg ontruimd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Fotorij 12: Langs de Marathonweg in Vlaardingen werd de grootste brandstapel van Zuid-Holland aangestoken. Tientallen mensen kwamen kijken naar dit vuur, gebouwd van pallets en kerstbomen.

Fotorij 13: Een Hummer van vuurwerkbedrijf Zena is op de Industrieweg in Vlaardingen volledig afgebrand. De brandweer kon ondanks een snelle inzet de auto niet meer redden. Hoe de auto in brand is geraakt is nog niet bekend.