Zwaargewonde gevonden man overleden

Nieuws Schiedam Zwaargewonde gevonden man overleden
thumbnail

Schiedam - De 54-jarige man die vrijdag zwaargewond werd aangetroffen in een woning aan de Kortlandstraat is overleden aan zijn verwondingen.Vrijdag aan het einde van de middag kreeg de politie de melding dat een vrouw haar 54-jarige man gewond in hun woning had aangetroffen. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, werd duidelijk dat de man er zeer slecht aan toe was. Eerste hulp werd toegepast en nadat de man met assistentie van de brandweer uit de woning was gehaald, werd hij in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is hij afgelopen nacht overleden aan zijn verwondingen.

Vanwege de omstandigheden waaronder de man werd aangetroffen, besloot de politie direct een uitgebreid sporenonderzoek op te starten. Hieruit kwam al snel naar voren dat de man vermoedelijk door geweld gewond was geraakt. Verder onderzoek bracht de rechercheurs het weekend op het spoor van een man uit Rotterdam. Deze 27-jarige verdachte werd in de nacht van zaterdag op zondag 13 januari aangehouden. Hij zit nog vast.

Aanstaande woensdag, 16 januari, zal sectie worden verricht op het lichaam.

Het onderzoek naar dit incident gaat verder. Ook uw hulp kan de recherche goed gebruiken. Alle informatie die u heeft, hoe onbelangrijk die ook mag lijken, kan helpen dit misdrijf op te lossen. Het onderzoeksteam heeft al tips gekregen, maar is nog steeds op zoek naar meer informatie. Heeft u informatie maar dit tot op heden nog niet met de politie gedeeld? Heeft u bijvoorbeeld vrijdagmiddag iets opvallends gezien in de omgeving van de Kortlandstraat?

Neemt u dan contact op met het rechercheteam via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook via meld Misdaad Anoniem 0800-7000.