16-jarige jongen overvallen in woning

Nieuws Schiedam 16-jarige jongen overvallen in woning
thumbnail

Schiedam - De politie doet onderzoek naar een woningoverval van woensdag 30 januari aan het Lorentzplein in Schiedam.

Een van de daders belde ?s middags beneden bij de flat aan en deed zich voor als pakketbezorger. De 16-jarige zoon van de bewoner kwam daarop naar beneden om het pakketje op te halen. De drie overvallers dwongen hem onder bedreiging van een mes terug naar de woning. De mannen doorzochten de flat en gingen er vandoor met telefoons en sieraden.

De jongen bleef ongedeerd, maar is wel geschrokken. Zijn vader alarmeerde bij thuiskomst de politie waarop er direct een onderzoek is gestart. In de omgeving werd een bivakmuts gevonden.

De politie is op zoek naar drie licht getinte mannen. Verdachte 1 is rond de 1.85 m en heeft en lichte baard groei. Verdachte 2 droeg een zwarte jas en zwarte schoenen en had een blauw/groene spijkerbroek aan. De laatste verdacht droeg een zwarte jas, zwarte schoenen en een zwarte spijkerbroek. Was u tussen 15.00 en 16.00 uur in de buurt de Lorentzplein, heeft u iets gezien of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via M 0800-7000.