Arrestatieteam doet inval in woning

Nieuws Vlaardingen Arrestatieteam doet inval in woning
thumbnail

Vlaardingen - Het arrestatieteam van de politie heeft maandagmiddag een inval gedaan in een woning aan de Utrechtlaan in Vlaardingen.

De politie had een bestuurder van een auto op het oog die gezocht werd. De bestuurder was een woning in gegaan. Het arrestatieteam werd ingeschakeld om de man uit de woning te halen. Er was ook nog een 2e persoon in de woning aanwezig, maar hij of zij is niet aangehouden en hoefde niet mee naar het politiebureau.

De politie laat weten dat de arrestatie te maken heeft met een mishandeling afgelopen vrijdag. Bij een feestje in de voormalige brandweerkazerne aan de Hoflaan raakte een 28-jarige Vlaardinger gewond. Die meldde zich die avond om ongeveer elf uur bij de receptie van het politiebureau in Vlaardingen en gaf aan dat hij kort daarvoor was mishandeld. Hij was met een zwaar voorwerp op zijn hoofd geslagen. Hij had een grote hoofdwond en raakte in het politiebureau korte tijd buiten bewustzijn. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis waar hij is behandeld.