Politie zoekt slachtoffer van aanrijding

Nieuws Schiedam Politie zoekt slachtoffer van aanrijding
thumbnail

Schiedam - De politie is op zoek naar getuigen en het slachtoffer van een aanrijding op de Laan van Spieringshoek, dinsdagmorgen 26 maart om ongeveer 08.00 uur.

Daar zou de bestuurder van een grijze Volkswagen Golf een voetganger hebben aangereden. De twee zouden elkaar daarna ook nog achterna hebben gerend. Nadat getuigen dit bij de politie hadden gemeld, hebben die ter plekke een onderzoek ingesteld, maar niets aangetroffen. Ook hebben zij van getuigen een kenteken doorgekregen en een onderzoek ingesteld bij de woning van de eigenaar van de auto aan de Singel in Schiedam. De betreffende Golf stond voor de deur geparkeerd.

De agenten zagen dat twee mannen naar buiten kwamen waarvan er één een samoeraizwaard in zijn handen had. Beide mannen 18- en 52 jaar oud zijn aangehouden. Naar de aanrijding en de bedoeling van de mannen met het zwaard stelt de politie een nader onderzoek in.

Bent u getuige geweest van de aanrijding of bent u het slachtoffer dat is aangereden, neemt u dan contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.