Drukke ochtend in woonwijk voor hulpdiensten

Nieuws Vlaardingen Drukke ochtend in woonwijk voor hulpdiensten
thumbnail

Vlaardingen - Bij de meldkamer kwamen maandagochtend kort achter elkaar twee noodoproepen binnen van een twee medische incidenten. De meldingen waren twee afzonderlijke incidenten maar wel in de zelfde woonwijk enkele honderden meters van elkaar vandaan.

Op de Struyckstraat werd rond 05:20 het Mobiel Medisch Team en een ambulance opgeroepen voor een incident in een woning. Omdat het op de bovenste etage was werd ook de hulp van de brandweer gevraagd. Die kwamen met spoed ter plaatse om het slachtoffer via de hoogwerker naar beneden te halen.

Om 05:40 kwam er op de Twee Vriendenstraat, enkele honderden meters van de Struyckstraat vandaan, ook een melding binnen van een medisch incident in een woning. Ook hierbij was de hulp van de brandweer en het Mobiel Medisch Team nodig. Naast de brandweer en het Mobiel Medisch Team kwamen ook twee ambulances ter plaatse.

Nadat het slachtoffer op de Struyckstraat veilig in de ambulance lag, kon de brandweer en het MMT naar het incident op de Twee Vriendenstraat lopen en rijden. Omdat de hoogwerker moeilijk bij de woning kon komen is besloten het slachtoffer via de trap naar beneden te tillen.

Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Foto 1 T/M 5: Struyckstraat
Foto 6 T/M 12: Twee Vriendenstraat