Man overleden na ruzie en steekpartij

Nieuws Vlaardingen Man overleden na ruzie en steekpartij
thumbnail

Vlaardingen - Op de Prins Hendriklaan in Vlaardingen is zaterdagochtend een man overleden na een ruzie en steekpartij. Het gaat om een 18 jarige man uit Vlaardingen.

De politie, drie ambulances, de brandweer en de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. De traumahelikopter moest uit Amsterdam komen. De komst van de heli met het MMT aan boord werd afgewacht, om het slachtoffer te behandelen. Alle hulp bleek echter tevergeefs; het slachtoffer overleed ter plekke.

Ook de verdachte, een 19 jarige man uit Vlaardingen is gewond geraakt. De man is aangehouden en werd behandeld in de ambulance. De politie heeft een groot stuk afgezet en Plaats Delict gemaakt. De Forensische Opsporing doet onderzoek.

Volgens nog onbevestigde berichten zou de overleden 18 jarige man onder dreiging van een groot mes geprobeerd hebben om 2 personen te beroven. Een van de slachtoffers, de 19 jarige man, heeft zichzelf verdedigd en daarbij is de overvaller gestoken met zijn eigen mes, waarna hij aan zijn verwondingen is overleden. De verdachte van de dodelijke steekpartij zou het slachtoffer van beroving zijn geweest en zichzelf verdedigd hebben.