Voordeur van gezin met jonge kinderen beschoten

Nieuws Rotterdam Voordeur van gezin met jonge kinderen beschoten
thumbnail

Rotterdam - In de nacht van zondag 18 op maandag 19 september is de voordeur van een woning aan de Zwaanshals beschoten.

Omstreeks 01:20 hoorde bewoners en omwonenden van een portiek aan de Zwaanshals drie harde knallen. Toen er gekeken werd waar de knallen vandaan kwamen werd een man in het zwart gezien die de portiek uit vluchtte.

Op de derde etage bleek de voordeur van een woning met een gezin beschoten te zijn door de verdachte. Om de portiek in te komen had de verdachte eerst het raam van de portiekdeur vernield om binnen te komen. Volgens omwonenden woont er in de woning die beschoten is een vrouw met meerdere jonge kinderen, op straat staat een mobiele gemeente camera die daar geplaatst zou zijn omdat het gezin al langere tijd bedreigd wordt. De politie heeft de straat afgezet als Plaats Delict (PD) en gezocht naar sporen. In de portiek zouden drie hulzen zijn veiliggesteld door de FO (Forensische Opsporing). De FO heeft ook de vernielde ruit op beeld gebracht en overige sporen vastgelegd.