Boef in de wijk groot succes

Nieuws Schiedam Boef in de wijk groot succes
thumbnail

Schiedam - Het politiespel "Boef in de wijk" dat zaterdagavond in Schiedam is gespeeld kan een groot succes genoemd worden. Vele tientallen mensen deden mee met de zoekactie naar 2 verdachten.

Van kinderen tot volwassenen, van voetgangers tot fietsers, scooterrijders en automobilisten; massaal werd er gezocht naar de boeven na een (gespeelde) inbraak en straatroof.

Via het speciale Instagramaccount werd na de eerste melding telkens nieuwe informatie vrijgegeven over de verdachte en meldingen van getuigen. De vele speurders kwamen steeds dichterbij de boef tot eindelijk iemand als eerste de boef vond. Daarna werd de boef aangehouden door de politie en Handhavers van de gemeente Schiedam.

De winnaars van beide scenario's kregen na afloop op het Stadserf een bioscoopbon overhandigd. Er kon nog nagepraat worden en de kinderen die mee hadden gedaan konden daar op de foto met de auto's van de politie en Handhaving. Ook werden er nog goodiebags uitgedeeld vol met leuke spulletjes voor de kinderen.

De politie en Handhaving spreken van een groot succes en danken iedereen voor het actief meedoen.