Steekpartij in Rotterdam leidt naar grote vondst in Schiedam

Nieuws Schiedam Steekpartij in Rotterdam leidt naar grote vondst in Schiedam
thumbnail

Schiedam - Afgelopen januari vond er een steekpartij plaats in Rotterdam. De collega’s aldaar kwamen ter plaatse en troffen op straat twee gewonden aan waarna eerste hulp werd toegepast.

Ter plaatse bleken de twee slachtoffers te zijn aangevallen door een groep personen. De slachtoffers zouden zijn gestoken door een persoon met een machete. De daders waren op dat moment al gevlucht en werden niet meer aangetroffen. Het strafrechtelijke onderzoek werd hierop gestart door de recherche.

Dit onderzoek leidde onlangs naar een woning in Schiedam. De woning werd betreden door de team parate eenheid (TPE). De TPE is onder andere gespecialiseerd in het werken in risicovolle situaties en het uitvoeren van aanhoudingen. In de woning werd een vuurwapen met scherpe munitie, een grote hoeveelheid hard- en softdrugs en een grote som contant geld aangetroffen. De bewoner werd vervolgens aangehouden als verdachte. De woning werd met spoed onder last van de burgemeester gesloten. De zaak is verder nog in onderzoek.

Foto’s januari