Man zwaargewond na aanrijding, bestuurder vlucht

Nieuws Rotterdam Man zwaargewond na aanrijding, bestuurder vlucht
thumbnail

Rotterdam - Op de Strevelsweg voor het politiebureau is zondagmorgen een man zwaargewond geraakt nadat hij is aangereden door een auto. Na het ongeval sloeg de auto op de vlucht.

Twee ambulances en het mobiel medisch team kwamen met spoed ter plaatse. Volgens getuigen is de man gereanimeerd door de hulpdiensten. Hij is later per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is volledig afgesloten voor sporenonderzoek.

Niet veel later trof de politie op de Batterijstraat, enkele straten van het ongeval vandaag, het voertuig aan. Het raam is flink beschadigd geraakt. Ook hier zal de politie onderzoek doen. De auto is in beslag genomen. De politie heeft nog niemand aangehouden.

De politie meldt zondag het volgende:
Het is iets voor 06.00 uur als agenten een auto staande houden op de Pleinweg. Wanneer ze de bestuurder aanspreken en vragen naar de kant te gaan rijdt deze weg in de richting van de Strevelsweg. De agenten gaan verder met de afhandeling van het incident waar zij staan als zij een klap horen. Wanneer zij die kant op gaan treffen zij het slachtoffer aan, zwaargewond en moeten hem zelfs reanimeren. De man is buiten bewustzijn en ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Het team verkeer van de politie en de Forensische opsporing zijn meteen een onderzoek gestart.