Oudere vrouw overleden in woning, 1 verdachte aangehouden

Nieuws Schiedam Oudere vrouw overleden in woning, 1 verdachte aangehouden
thumbnail

Schiedam - Zaterdag heeft de politie een uitvoerig onderzoek ingesteld in een woning aan de Jozef Oreliosingel, nadat in de betreffende woning het lichaam van een vrouw is aangetroffen. Volgens buurtbewoners zou het om de bewoonster van de woning gaan. Hulpverlening ter plaatse sprak over 'verdachte omstandigheden'.

Tegen het einde van de middag is gestart met een uitgebreid forensisch onderzoek in de woning. Daarbij zijn sporen veilig gesteld en veel foto's in de woning gemaakt. Het onderzoek is niet onopgemerkt gebleven in de wijk. Een buurvrouw reageert geschokt bij het vernemen van het nieuws. "Ach, ach, ach, het was zo'n lief vrouwtje". De buurvrouw vroeg zich vervolgens af of de zoon van de overleden vrouw inmiddels al in kennis was gesteld.

Rond middernacht werd het onderzoek afgesloten en is het lichaam van de vrouw uit de woning gehaald. De politie heeft laten weten dat zaterdagmiddag een man is aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden, maar blijft verdachte in de zaak. De politie hoopt dat sectie op het lichaam meer duidelijkheid verschaft over de omstandigheden rond het overlijden van de vrouw.