Politie zoekt getuigen van beroving

Nieuws Vlaardingen Politie zoekt getuigen van beroving
thumbnail

Vlaardingen - De politie zoekt getuigen van een poging tot een beroving, vrijdagavond aan de Professor Teldersstraat in Vlaardingen.

Het 46-jarige slachtoffer stond vrijdagavond rond acht uur bij zijn auto aan de Professor Telderstraat, toen er plotseling twee jongens opdoken. Onder bedreiging van een mes, eisten de jongens zijn tas. Uiteindelijk werd het slachtoffer gestoken met het mes, maar gingen de verdachten er zonder buit vandoor.

Politieagenten troffen het slachtoffer bloedend op straat aan. De man werd overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. Agenten stelden direct een onderzoek in, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding.

De verdachten zijn twee jongens met een donkere huidskleur. Ze zijn vermoedelijk weggerend in de richting van station Vlaardingen-West en daar op de trein naar Maassluis gestapt.

Bent u getuige geweest van dit incident, of heeft u andere informatie, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.