Man in skeletpak overvalt supermarkt

Nieuws Schiedam Man in skeletpak overvalt supermarkt
thumbnail

Schiedam - Agenten doen onderzoek naar een overval op een supermarkt aan de Stationsplein op dinsdagavond 23 december door een man gekleed in een halloweenpak met skeletafdruk.

Rond 18.30 uur bedreigde een man, gekleed in een zwart halloweenpak met wit skeletafdruk, de medewerker met een vuurwapen gelijkend voorwerp. De overvaller ging er met sigaretten, tabak en een onbekend geldbedrag vandoor. Niemand is bij de overval gewond geraakt. De politie heeft direct het signalement verspreid via Burgernet en Twitter en is een onderzoek gestart. Zo is er onder meer ook met een speurhond in de omgeving gezocht. Helaas kon de overvaller nog niet worden aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet.

Heeft u dinsdagavond 23 december rond 18.30 uur een getinte man gezien, in zwart pak met wit skeletafdruk, zwarte gympen met witte zool en witte veters en donkere tas op of in de omgeving van de Stationsweg? Of heeft u andere informatie over de overval? Neem dan contact op met de Politie via 0900-8844. Of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.